Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η παροχή λύσεων πληροφορικής είναι η δουλειά μας. Η δημιουργία πελατειακής ψυχικής ηρεμίας είναι το πάθος μας.

Οι υπηρεσίες πληροφορικής της nok-secure παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής και δικτύωσης σε επιχειρήσεις. Η επιτυχία μας είναι χτισμένη πάνω από προϊόντα ποιότητας και απαράμιλλη τεχνική εμπειρογνωμοσύνη – είναι χτισμένη πάνω στις προσπάθειες δημιουργίας αξιόπιστων επιχειρηματικών σχέσεων που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε. Έχουμε το χρόνο να κατανοήσουμε τις μοναδικές απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.

Το όραμά μας


Κατανοούμε ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις διαθέτουν περιορισμένο αριθμό πόρων όταν πρόκειται για υποστήριξη τεχνολογίας πληροφοριών. Θεωρούμε τους εαυτούς μας ως επέκταση των επιχειρήσεων των πελατών μας, καθιστώντας το τμήμα πληροφορικής τους. Κατανοούμε τις διακυμάνσεις των δαπανών που σχετίζονται με την εξωτερική ανάθεση υπηρεσιών πληροφορικής και γι ‘αυτό παρέχουμε σταθερά μηνιαία πακέτα. Το όραμά μας είναι να αναπτυχθεί παράλληλα με τους πελάτες μας, διασφαλίζοντας ότι οι υπηρεσίες μας δεν είναι δαπάνη, αλλά επένδυση.


Τιμές μας


Ενώ οι μεγάλες επιχειρήσεις έχουν τη δική τους ομάδα επαγγελματικών υπολογιστών, έχουμε θέσει ως στόχο την ενίσχυση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων όσον αφορά την τεχνολογία, ώστε να καταστεί δυνατή η πρόοδος σε ένα μέρος των ΜΜΕ και να βοηθηθεί έτσι η οικονομία συνολικά.


Γιατί να μας επιλέξετε ?

 

Προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε ότι το κοινό θα έχει υπολογιστές χωρίς χάος και έχει προσπαθήσει να επιτύχει όλα αυτά που βασίζονται σε υγιές ηθικό και καλό κώδικα δεοντολογίας. Είμαστε υπερήφανοι που διαπιστώνουμε ότι η τεχνική μας τεχνογνωσία είναι από καιρό, απολύτως αδιαμφισβήτητη και ότι όλες οι υπηρεσίες μας διασφαλίζονται ότι παρέχονται με το λογικότερο και καταλληλότερο κόστος, καθώς η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ευκολία στη χρήση στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

 

Πατησίων 233 (28ης Οκτωβρίου ), T.K. 11253, Αθήνα
Δευτέρα-Τετάρτη         09.00 με 17.00.
Τρίτη-Πέμπτη               09.00 με 19.00.

Παρασκευή                    09.00 με 18.00

Τηλ.: 2108620273 , 2108674002 , 6940863863