Microsoft Office 365 για Επιχειρήσεις

Εργαστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με πλήρως εγκατεστημένες εφαρμογές του Office σε όλες τις συσκευές σας, καθώς και με online αποθήκευση και κοινή χρήση αρχείων.

Το Office 365 για Επιχειρήσεις περιλαμβάνει τώρα τις νέες εφαρμογές του Office 2016 για PC και Mac

Το Office παντού

Με το Office 365 για Επιχειρήσεις, γνώριμα εργαλεία όπως τα Word, Excel, PowerPoint και Outlook είναι διαθέσιμα όπου και όποτε τα χρειάζεστε.

Απλοποιημένη συνεργασία

Καθώς τα αρχεία σας είναι αποθηκευμένα online, μπορείτε να τα μοιραστείτε με οποιονδήποτε, ακόμη και να κάνετε σύνταξη από κοινού, σε πραγματικό χρόνο. Δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε.

Πάντα ενημερωμένα εργαλεία

Το OneDrive για επιχειρήσεις αποθηκεύει τα αρχεία online, ώστε να είναι πάντα συγχρονισμένα και ενημερωμένα. Οι εφαρμογές του Office είναι επίσης πάντα ενημερωμένες με την τελευταία έκδοση.

Το Office 365 για Επιχειρήσεις περιλαμβάνει:

Γνώριμα εργαλεία του Office

Οικογένεια προγραμμάτων του Office

Συμβουλή εργαλείου σχετικά με τη διαθεσιμότητα του Microsoft Publisher σε συσκευέςPublisher: Πρόγραμμα-πελάτης ή/και δυνατότητες μόνο για υπολογιστές με Windows. Δεν είναι δυνατή η χρήση του σε άλλες συσκευές.

Τώρα περιλαμβάνει τις νέες εφαρμογές του Office 2016 για PC και Mac.

Έχετε πάντα την τελευταία έκδοση των:

WordExcelPowerPointOutlookOneNotePublisherAccess
  • Καταγράψτε τις ιδέες σας με όποιον τρόπο σάς εξυπηρετεί καλύτερα, χρησιμοποιώντας πληκτρολόγιο, πένα ή οθόνη αφής.
  • Μορφοποιήστε εύκολα τις πληροφορίες στο Excel με εργαλεία που αναγνωρίζουν τον τρόπο εργασίας σας και συμπληρώνουν αυτόματα τα δεδομένα.
  • Ενσωματώστε εύκολα περιεχόμενο από PDF, για να δημιουργήσετε τα δικά σας εντυπωσιακά έγγραφα Word.
  • Σχεδιάστε προσαρμοσμένο υλικό μάρκετινγκ που ταιριάζει με την εμπορική επωνυμία και τους πελάτες σας.

Εικονίδιο με υπολογιστές, tablet και τηλέφωνα, μάθετε σχετικά με τις εφαρμογές του Office 365 για κινητές συσκευές

Το Office σε υπολογιστές, tablet και τηλέφωνα

Απολαύστε την εμπειρία του πλήρως εγκατεστημένου Office σε PC, Mac, tablet Windows, iPad® και tablet Android™ και στις περισσότερες κινητές συσκευές. Κάθε χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει το Office σε 5 PC ή Mac, 5 tablet (Windows, iPad και Android) και 5 τηλέφωνα.Συμβουλή εργαλείου με πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές Windows 2 σε 1Μπορείτε να συμπεριλάβετε συσκευές Windows 2 σε 1, όπως το Microsoft Surface Pro, είτε ως PC ή είτε ως tablet.

Καθώς και αυτές οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες

Εικονίδιο αποθήκευσης και κοινής χρήσης αρχείων, μάθετε σχετικά με τη συνεργασία σε αρχεία του Office από οπουδήποτε

Αποθήκευση και κοινή χρήση αρχείων

Το OneDrive για επιχειρήσεις παρέχει σε κάθε χρήστη 1 TB προσωπικού χώρου αποθήκευσης στο cloud, στον οποίο μπορεί να έχει πρόσβαση από οπουδήποτε και ο οποίος συγχρονίζεται με το PC ή τον Mac του για πρόσβαση εκτός σύνδεσης. Κάντε εύκολα κοινή χρήση εγγράφων με άλλους εντός και εκτός του οργανισμού σας και ελέγξτε ποιος μπορεί να δει και να επεξεργαστεί κάθε αρχείο.

Εικονίδιο του Office Online, μάθετε σχετικά με τις δωρεάν εφαρμογές του Office Online

Office Online

Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε έγγραφα των εφαρμογών Word, OneNote, PowerPoint και Excel από πρόγραμμα περιήγησης.

Εικονίδιο του Sway, μάθετε σχετικά με τη δημιουργία και την κοινή χρήση αλληλεπιδραστικών παρουσιάσεων με το Sway

Επαγγελματική ψηφιακή αφήγηση

Με το Sway, μια νέα εφαρμογή του Office 365, μπορείτε να δημιουργείτε εύκολα στο Web ενδιαφέρουσες, αλληλεπιδραστικές αναφορές, παρουσιάσεις, ενημερωτικά δελτία, προγράμματα εκπαίδευσης και άλλα, απευθείας από το τηλέφωνο, το tablet ή το πρόγραμμα περιήγησής σας. Οι δημιουργίες σας στο Sway έχουν εξαιρετική εμφάνιση σε οποιαδήποτε οθόνη και μπορείτε να τις μοιράζεστε εύκολα.

Όλα τα προγράμματα του Office 365 για επιχειρήσεις περιλαμβάνουν:

Αξιοπιστία

Μείνετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι οι υπηρεσίες σας είναι διαθέσιμες με εγγυημένο χρόνο λειτουργίας 99,9% και σύμβαση παροχής υπηρεσιών (SLA) με οικονομική υποστήριξη.

Εικονίδιο ασφαλείας, μεταβείτε στο Κέντρο αξιοπιστίας του Office 365

Ασφάλεια

Οι πρωτοποριακές πρακτικές ασφαλείας με πέντε επίπεδα ασφάλειας και η προληπτική εποπτεία συμβάλλουν στο να διατηρούνται ασφαλή τα δεδομένα των πελατών.

Εικονίδιο προστασίας προσωπικών δεδομένων, μεταβείτε στο Κέντρο αξιοπιστίας του Office 365

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Τα δεδομένα σας ανήκουν σε εσάς. Φροντίζουμε για τη διαφύλαξη και την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας. Μάθετε περισσότερα

Διαχείριση

Αναπτύξτε και διαχειριστείτε το Office 365 σε ολόκληρη την εταιρεία σας, χωρίς να απαιτείται τεχνογνωσία IT. Μπορείτε να προσθέτετε και να καταργείτε χρήστες μέσα σε λίγα λεπτά.

Ενημερώσεις

Δεν χρειάζεται να πληρώνετε για αναβαθμίσεις έκδοσης: οι ενημερώσεις περιλαμβάνονται στη συνδρομή σας. Οι νέες δυνατότητες διανέμονται τακτικά στους πελάτες του Office 365.

Ενοποίηση με την υπηρεσία καταλόγου Active Directory

Διαχειριστείτε διαπιστευτήρια χρήστη και δικαιώματα. Καθολική σύνδεση και συγχρονισμός με την υπηρεσία καταλόγου Active Directory.

Εικονίδιο υποστήριξης, μάθετε σχετικά με τις επιλογές και δυνατότητες υποστήριξης του Office 365

Υποστήριξη

Η υποστήριξη της Microsoft παρέχει τηλεφωνικές και online απαντήσεις, πόρους για διαδικασίες και συνδέσεις με άλλους πελάτες του Office 365 για ρύθμιση και γρήγορες διορθώσεις.

Υπηρεσία επιτυχίας πελατών του Office 365

Microsoft FastTrack για το Office 365

Το Microsoft FastTrack για το Office 365 είναι η υπηρεσία επιτυχίας πελατών μας που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να μεταβείτε στο Office 365 ομαλά και αξιόπιστα καθώς και να επιτύχετε επιχειρηματική αξία πιο γρήγορα.

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες, σχεδιάστε επιτυχείς αναπτύξεις και ενεργοποιήστε νέους χρήστες και δυνατότητες με το δικό σας ρυθμό. Αποκτήστε πρόσβαση σε βέλτιστες πρακτικές, εργαλεία, πόρους και ειδικούς που έχουν δεσμευτεί να κάνουν επιτυχημένη την εμπειρία σας με το Office 365.

Οι πόροι και οι υπηρεσίες του FastTrack περιλαμβάνονται με το Office 365 Premium για Επιχειρήσεις για πελάτες με τουλάχιστον 50 θέσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Για να δείτε όλες τις δυνατότητες που περιλαμβάνονται, ανατρέξτε στις αναλυτικές περιγραφές της υπηρεσίας.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *